Miért XHÉNIA Radiátort?

10 érv a Xhénia radiátor mellett

1. Több mint 4 évtizedig hű társa lesz!

A Xhénia radiátor várható élettartalma több évtizedes az alumínium kialakításának köszönhetően. Esztétikus megjelenésű, formatervezett sajtolt nemesített alumínium profilból gyártott radiátor.

2. Az alumínium jobb mint a vas!

Mert élettartalma többszöröse mint az acéllemez radiátorénak! Felszerelése egyszerű utólagos felületkezelést, karbantartást nem igényel

3. Környezetbarát és energiatakarékos termék !

A Xhénia radiátor nagy fűtőfelülete, kis fűtővízigénye, alumínium alapanyaga rövid felmelegedést, jó hő leadást biztosít alacsony vízhőmérsékleten is. A kitűnő szabályozhatóság és a gyors felfűtési idő, energiatakarékos működést biztosít.

4. 100%-ban újrahasznosítható!

Az alumínium radiátoraink 100%-ban újrahasznosíthatók, így mind környezetvédelmi mind gazdasági szempontból hasznos.

5. 10 év garancia minden radiátorunkra!

Az általunk gyártott minden radiátorra 10 év garanciát vállalunk.

6. Megtalálható az ország egész területén

Érdeklődjön forgalmazóinknál. 

7. Nem ad “pattogó” hangot!

Minden felmelegített majd lehűtött tárgy az alakváltozásból adódóan, ha befeszül, pattogó hanggal reagál. A Xhénia radiátorok a kialakításuknál fogva, ha a műszaki leírás szerint szerelik fel nem ” pattog “. A felfogatása lehetővé teszi a hőtágulásból adódó vízszintes ill. függőleges elmozdulásokat.

8. Nem vízkövesedik el!

 A radiátor belsejében kialakított keresztmetszetek kisebbek, mint a fűtéscsövek átmérője a radiátorban, nagyobb az áramlási sebesség,  ami megakadályozza a vízkőlerakódást, így évtizedek alatt sem csökken a radiátor teljesítménye.

9. Nem porolja, csíkozza a falat!

 Az a radiátor, amelyik felül vagy hátul nyitott, a poros levegőt beszívva az felfelé áramolva, összeporolja a függönyt, becsíkozza  a falat.
A Xhénia radiátor Ipari Mintaoltalommal védett kialakítása eltereli a felfelé áramló levegőt, ezzel megakadályozza a fal összecsíkozását,  ill. nem fűti a lakás leghidegebb pontját, az ablakot.

10. A RAL skála minden színében,
akár egyedi színekben is rendelhető!

Magyarországon  elsőként a 90-es évek közepétől lehet a Xhénia radiátorokat a RAL színskála 190 színében megvásárolni. Egyedi elképzelések esetén gyakorlatilag bármilyen színben és felületi kiképzésben rendelhető. Egy radiátoron belül ízlés szerinti színösszeállításban is .

 

További kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

    Név (kötelező kitölteni)

    E-mail (kötelező kitölteni)

    Tárgy

    Üzenet, kérdés